Rreth nesh

AGROTRADE
Një Zgjidhje Afatgjatë për Rritjen e Agrobizneseve.

Agrotrade është një platformë digjitale shitjeje (e-commerce) e krijuar në Shqipëri nga kompania e konsulencës, Creative Business Solutions. Përgjatë viteve të bashkëpunimit tonë me agrobizneset, ne kuptuam problemet që pengojnë tregtimin e prodhimeve të tyre jashtë vendit. Analizuam mënyrat më të mira për t’i ndihmuar dhe krijuam një zgjidhje afatgjatë për eksportin e prodhimeve shqiptare. Agrotrade u lançua në qershor 2019. Ajo është platforma e parë e-commerce në Shqipëri për shitjen digjitale të prodhimeve bujqësore. Sot, klientët tanë, shitësit dhe blerësit lidhen me njeri-tjetrin dhe bëjnë lehtë biznes duke arritur transaksione të suksesshme përmes Agrotrade.

MISIONI YNË.

Lehtësimi i Mënyrës së të Bërit Biznesit.

Ne i ofrojmë agrobizneseve fuqinë e teknologjisë digjitale për të arritur tregje të huaja. Jemi të bindur se e-commerce është mënyra më e suksesshme për të larguar pengesat dhe lehtësuar tregtinë në nivel ndërkombëtar.

VIZIONI YNË.

Agrobiznese të Suksesshme në Epokën Digjitale.

Ne synojmë që Agrotrade të jetë qendra digjitale e shitjes së prodhimeve shqiptare. Platforma Agrotrade do të vijojë të fuqizohet dhe zhvillohet në dekadat e ardhshme, për sa kohë teknologjia digjitale do mbizotërojë njerëzimin dhe mënyrën e të bërit biznes.

EKIPI YNË.

Zhvillim i Qëndrueshëm për Bizneset.

Ekipi ynë përbëhet nga ekspertë dhe këshilltarë biznesi me një eksperiencë të gjatë bashkëpunimi me agrobizneset. Ne i përkushtohemi suksesit dhe sjellim impakt të matshëm në çdo shërbim që ofrojmë për klientët tanë.

Statistika të Agrotrade

541

Përdorues

80

Shitës

460

Blerës

1726

Hektar

AGROTRADE, JO VETËM TREG.

feature

Cilësi e garantuar

Numri i shitësve me prodhime të freskëta dhe me një cilësi të certifikuar në Shqipëri po rritet. Konsulentët tanë ndihmojnë prodhuesit dhe shitësit vendas në implementimin e Global G.A.P në nivel ferme, Standartit Organik sipas Rregullores së BE 834/2007, sistemit të vetë-kontrolluar të sigurisë ushqimore HACCP, ISO 9001, ISO 14001, dhe ISO 22000.
feature

Përdorues të Verifikuar

Kaloni shumë kohë duke kërkuar dhe duke u shqetësuar në lidhje me identitetin e partnerëve tuaj të rinj Agrotrade është këtu për t'ju ndihmuar të zbuloni më shumë mundësi dhe të lidheni me partnerë të verifikuar. Ne sigurohemi që të gjithë përdoruesit janë të sigurt e të besueshëm.
feature

Përshkrimi i produktit

Për çdo produkt në platformë do të gjeni një përshkrim të detajuar, foto, certifikata, luhatjen e çmimit, si dhe të dhënat përkatëse të shitësit.
feature

Ndihmë & Mbështetje

Keni një pyetje? Keni nevojë me diçka? Shërbimi ynë “Ndihmë & Mbështetje” mund t’ju ndihmojë me përgjigjen e duhur 24/7.
feature

Ndërlidhja Blerës - Shitës

Doni të blini sasi të mëdha të një produkti në platformë nga shitës me shumicë të ndryshëm? Bëni një kërkesë dhe stafi ynë në terren do të vihet në kontakt të menjëhershëm me të gjithë shitësit e produktit në fjalë dhe t’iu ofrojë një çmim kompetitiv të vetëm.
feature

Negociata të Suksesshme

Konsulentët tanë ju ndihmojnë të ndërmjetësoni me shitësit lokalë në mënyrë që të merrni kushte të favorshme të kontratës.